Sainz senior forvirret

Den tidligere Rallymester Carlos Sainz snr, og far til Ferraris Carlos Sainz jr., er lidt forvirret over Ferraris strategi.

Carlos Sainz. Belgiens GP 2023 . Copyright Ferrari Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 6/9 2023 klokken 08:09

I weekendens løb på Monza var det Carlos Sainz jr. der startede på en flot og fortjent Pole position. Det overraskede ikke faderen, Carlos Sainz snr. som selv er tidligere racerkører, at Max Verstappen og senere også Sergio Perez gled forbi, da Red Bull tydeligt havde mere løbstempo.

Til gengælde blev den gamle Rallylegende noget overrasket da han så hvordan Charles LeClerk i den anden Ferrari fik lov til at blive ved med at angribe.

Kvalifikationen til Italiens Grand Prix 2023. Carlos Sainz Jr. på poleKvalifikationen til Italiens Grand Prix 2023. Carlos Sainz Jr. på pole
Copyright Ferrari


Specifikt langer han ud efter det fordi situationen med 2 Ferrarier bag hinanden altid betyder at Sainz jr skal forholde sig passivt hvis han er den bageste, hvor Charles LeClerk fik lov til at angribe voldsomt hele vejen.

”Når man taler om holdstrategien er det pudsigt hvordan de nogle gange beslutter én ting, og andre gange noget andet. Men det må man vel spørge dem der laver strategien om,” lyder det fra Carlos Sainz snr.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« BMF1.dk's Power Rating: Italiens GP Derfor fik Ferrari-kørerne lov til at kæmpe »