Monza trofæ præsenteret

Vindertrofæet i Formel 1, er begyndt at udvikle sig til en kunst-konkurrence. Det nyeste trofæ er udarbejdet af kunstneren Ruth Beraha, der gerne ser sin inspiration i slanger og har lavet et Medusa inspireret trofæ.

Vindertrofæet til Italiens GP 2023 . Copyright Pirelli

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/9 2023 klokken 15:09

Ruth Beraha ønsker ikke at se sin pokal blive tabt, men var dog overbevist om, at selv Lando Norris ville have svært ved at ødelægge den.

Pokalen er fremstillet i det samme materiale som man brugte til at lave udstødningsmanifold med, da man kørte med suge V8 motorer, hvilket Ferrari var så venlige at hjælpe til med at vise nærmere, ved at have et smukt gammelt manifold med.

Den kringlede pokal, der står som en blanding af et bananmanifold og slanger, hvor stålrørene ender ud i slangehoveder, er en af sin slags, selvom Ruth Beraha indrømmede at hun havde lavet mere end 100 tegninger, inden hun kom frem til det endelige design.

Ruth Beraha fortalte også, at dette Formel 1 løb, ville være hendes første hun så LIVE, til trods for at hun bor i Milano, men hun fulgte dog sporten på TV.

"Jeg bliver rørt hver gang jeg ser en person, vinde en form for sport. Jeg er sikker på, at jeg på søndag, vil blive ekstra rørt, når vinderen får overragt min pokal," kom det fra hende.

Jean Alesi var med til pressemødet og ses her, sammen med Ruth.

Jean Alesi og Ruth Beraha, designeren af årets vindertrofæJean Alesi og Ruth Beraha, designeren af årets vindertrofæ
Copyright BMF1.dk

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas igen uden opgraderinger til Monza Italiens GP - 2. frie træning - Sainz hurtigst »