Australiens GP: TV-tiderne

Formel 1 feltet gør sig klar til årets 3. løb. Denne gang fra Australien og med selve løbet, afviklet søndag for første gang i år. Men vær opmærksom på, at du skal tideligt op, hvis du skal se det live.

Australiens Grand Prix 2022 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/3 2024 klokken 09:03

Årets to første løb, blev som noget nyt, afviklet om lørdagen, men Australiens Formel 1 Grand Prix, vil blive afviklet som vi er vant til, om søndagen.

Det er ikke mange år siden, at årets første løb blev afviklet i Australien, men i takt med at der er kommet flere løb i kalenderen, er løbet i Australien, rykket lidt ind i sæsonen.

For 10 år siden, debuterede Kevin Magnussen i McLaren, på netop banen i parken ved Melbourne, hvilket han som bekendt takkede for tilliden ved at komme i mål som nummer 3. En placering der senere blev til en andenplads, efter at Daniel Ricciardo i Red Bull blev diskvalificeret for at bruge for meget brændstof.

2. pladsen i debutløbet, er fortsat Kevin Magnussens bedste placering, og selvom det går bedre for HAAS, er der ikke meget der tyder på at den bedrift står til at blive gentaget eller forbedret, lige foreløbig.

Men sport er uforudsigeligt og i weekenden har Kevin Magnussen endnu en chance.