Szafnauer ser på 4 kørere

Det lyder på Alpine og Otmar Szafnauer, at de har opgivet at få Oscar Piastri til at tage det tilbudte sæde hos dem, hvilket har fået dem til at se på deres andre muligheder.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/8 2022 klokken 21:08

Alpine er på jagt efter en erstatning for Fernando Alonso, der efter denne sæson skifter til Aston Martin.

Det oplagte valg, som Alpine også var sikre på at de havde helt på plads, var Formel 2 mesteren Oscar Piastri.

Men som alle efterhånden har fundet ud af, var Oscar Piastri pludselig ikke interesseret i at kører for Alpine, der ellers har været en af sponsorerne bag hans karriere.

Den offentlige hemmelighed er, at Oscar Piastri skal erstatte Daniel Ricciardo hos McLaren, hvilket sender Ricciardo tilbage til Alpine, som han havde ret stor succes med, inden han skiftede til McLaren, der så ikke har fungeret for ham.

Hos Alpine har det hele givet ekstra hovedbrud, men som det er nu, ser det ud til at de har opgivet håbet om at få Oscar Piastri til at tage sædet, som Alonso efterlader.

Holdchef Otmar Szafnauer havde oprindeligt en liste med 14 navne, hvor Ricciardo helt sikkert er en af dem. Den liste er nu reduceret til blot 4, fortsat unavngivne kørere.

Hvem de 3 andre er, ud over Ricciardo, er der mange bud på, men der er få der ved, men vi bliver nok snart klogere.

Det forventes at afløseren bliver annonceret, når Formel 1 feltet kommer til Monza, midt september, for at afvikle Italiens Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marko: Ferrari gør næsten alt forkert Dato for Las Vegas Formel 1-løbet »