Piastri hævdes at rykke til McLaren

Til trods for, at Alpine har offentliggjort at de holder fast i, at de har en kontrakt med Oscar Piastri, mens Piastri selv hævder det modsatte, forlyder det nu, at Mclaren har indgået en aftale med Piastri, som erstatning fro Ricciardo.

Fredag Ricciardo Bahrain . Copyright McLaren Media - Motorsport Images

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/8 2022 klokken 13:08

Der er ikke mange der er i tvivl om, at Oscar Piastri er en meget talentfuld kører og at vi nok skal se ham i en Formel 1 bil, i 2023.

Det store spørgsmål lige nu er, hvilket hold det er han skal kører for.

Efter Alpine fik sig en overraskelse, af Fernando Alonso valgte at skifte til Aston Martin, da Sebastian Vettel valgte at forlade sporten efter denne sæson, var det franske hold, der har Piastri som 1. reservekører, hurtige til at melde ud, at den hurtige australier, ville blive opgraderet til Grand prix kører, efter denne sæson, for deres hold.

Kort efter pressemeddelelsen fra Alpine kom, hvor der lidt underligt, ikke var udtalelser fra Piastri, meldte unge Piastri så ud, at han ikke havde skrevet under på en aftale med holdet, og understregede at han faktisk ikke havde tænkt sig at gøre det, ved at melde ud, at han ville kører i Formel 1 i 2023, men ikke for Alpine, uden så at melde ud, for hvilket hold det så skulle være.

Rygterne gik straks på, at han havde indgået en aftale med McLaren, men da Williams så pludselig meldte ud, at de havde en vigtig bekendtgørelse, begyndte rygtet så at svirer, om det var Williams, der er inde i en god periode, der havde fået fingrene i Piastri.

Men da Williams så meldte ud, at de havde forlænget med Albon, kom fokus tilbage til McLaren, samtidig med at Alpine understregede, at de havde en aftale med Piastri.

Nu forlyder det så, fra kilder tæt på McLaren, at det er dem der har indgået en aftale med Piastri og at man forventer at komme med annonceringen, som planlagt, til det Italienske Formel 1 Grand Prix på Monza, til september.

I mellemtiden er der tavshed fra både Piastri selv og Alpine, der nok mest af alt skyldes, at de er i gang med at se på det juridiske bag deres aftale, som angiveligt skulle være udløbet, dagen inden Alpines annoncering.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Williams forlænger med Albon Medie: Ricciardo færdig hos McLaren »