Horners fremtid hos Red Bull på spil

Red Bulls teamchef Christian Horner undersøges i øjeblikket af et uvildigt advokatfirma for ”upassende adfærd”. Den 9. februar fremlægges en rapport om Horners opførsel. Horner bedyrer sin uskyld.

Abu Dhabis Grand Prix 2021 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 7/2 2024 klokken 13:02

Er Christian Horner færdig som teamchef hos Red Bull, før sæson 2024 går i gang?

Christian HornerChristian Horner
Copyright BMF1


Det kan vi måske få svar på fredag den 9. februar, når et uvildigt advokatfirma fremlægger sin undersøgelse af Christians Horner angivelige upassende adfærd.

Red Bult har holdt kortene tæt mod kroppen, hvad angår de konkrete beskyldninger mod Horner, men ifølge den tyske avis Bild går anklagerne på, at Christian Horner har sendt ”grænseoverskridende billeder” til en kvindelig medarbejder.

Billeder fra Kina 2014Billeder fra Kina 2014
Copyright Getty Images/Toro Rosso


Ifølge den hollandske avis De Telegraaf afviser Christian Horner alle beskyldninger og har hyret flere advokater til at håndtere sagen.

Red Bull er en lille smule under tidspres for at få afklaret Horners situation hos teamet, for deres nye racer præsenteres den 15. februar.

Ungarns Grand Prix 2021. Christian Horner med sine to stjernerUngarns Grand Prix 2021. Christian Horner med sine to stjerner
Copyright Red Bull Contentpool


Ifølge det tyske medie motorsport-magazin har Christian Horner allerede mistet opbakning hos Red Bull, og det rygtes, at teammanageren hos Red Bull Jonathan Wheatley kan ende med at overtage Horners stilling.

Umiddelbart er der ikke mangel på arbejdsløse F1-teamchefer: Mattia Binotto, Otmar Szafnauer og ikke mindst Günther Steiner nævnes som potentielle kandidater, hvis Red Bull er på udkig efter en teamchef uden for de egne rækker…

…forudsat at Christian Horner får sparket…

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Max Verstappen - Off the Beaten Track 10 år mere til Silverstone »