10 år mere til Silverstone

Formel 1 har annonceret, at man fortsat vil afvikle Formel 1-løb på Silverstone Banen, tæt ved London, i yderligere 10 år. Silverstone var vært for det første Formel 1 løb, tilbage i 1950 og vil med den nye aftale også arrangere Formel 1 løb ind i det næste årti også.

Englands Grand Prix 2023 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/2 2024 klokken 15:02

Til trods for, at det første Formel 1 Grand Prix der nogensinde er blevet afviklet, fandt sted på Silverstone banen, helt tilbage i 1950, har løbet flere gange været dømt ude af kalenderen, for blot at komme stærkere tilbage.

Denne gang, har Formel 1 valgt at forlænge aftalen med den populære bane, i god tid, med en ny kontrakt der løber i 10 år.

I 2023 var der rekord mange tilskuere på Silverstone, hen over Grand Prix weekenden, med svimlende 480.000 af slagsen, samtidig med at der var mere end 60.000 af dem, der valgte at camperer på banens store camping-område.

At være tilskuere på Silverstone, er en super god oplevelse. De har styr på forholdene, samtidig med at det er nemt a komme til at få noget godt at spise, til trods for de mange tilskuere. Så det er klart en af de baner, vi her på BMF1.dk anbefaler at tage til.

Med opgradering af indfaldsveje, er det heller ikke så umuligt at komme til og fra banen, som det var for bare 5 år siden, hvilket gør det muligt at kombinere en Formel 1 weekend, med en tur til London.

Sidst, men absolut ikke mindst, så holder størsteparten af Formel 1 holdene til, i eller lige omkring Silverstone, hvilket giver fans mulighed for at komme på fabriksbesøg.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horners fremtid hos Red Bull på spil James Vowles maner Albon-rygter i jorden »