Max Verstappen - Off the Beaten Track

Som opfølgning på "Max Verstappen - Anatomy of a Champion" har Viaplay og Verstappen nu skabt en eksklusiv ny serie, der giver et unikt indblik i livet som tredobbelt verdensmester. "Max Verstappen - Off the Beaten Track" hedder den nye serie, der viser noget af det den unge hollænder laver, ved siden af Formel 1.

Hollands Grand Prix 2022 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/2 2024 klokken 12:02

Gennem tre fængslende 30-minutters episoder, afslører serien flere mindre kendte sider af verdensmesteren, der normalt ikke fanges på kamera.

Hver episode fremhæver forskellig facet af Verstappens passion ved siden af Formel 1 og giver et indblik i hans karakter og enestående evner.

Disse sider af Verstappens liv, giver en dybere forståelse af superstjernen og man ser helt nye sider af hans kærlighed til motorsport og forretningen bag brandet 'Verstappen'.

I 'Max Verstappen - Off the Beaten Track' overværer vi bl.a. Max' indtog i holdejerskab med 'Verstappen.com Racing', med eksklusive behind-the-scenes optagelser, der viser Max som både mentor og testkører for vennen Thierry Vermeulen i DTM-serien.

Serien fanger også spændingen ved sim-racing og udforsker Verstappens dedikation til hans eget 'Team Redline'.

Til sidst undersøger vi hans forretningsmæssige snilde, der er guidet af manager Raymond Vermeulen, og dybt inspireret af Red Bull-stifter Dietrich Mateschitz.

"Max Verstappen - Off the Beaten Track’" episode 1, får premiere eksklusivt på Viaplay den 15. februar , efterfulgt af episode 2. og 3. der udkommer i de efterfølgende uger.

Følg med på en spændende rejse ind i Max Verstappens verden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Albon kan være på vej til Red Bull Horners fremtid hos Red Bull på spil »