Albon kan være på vej til Red Bull

Alex Albon sættes nu i forbindelse med sin tidligere arbejdsgiver Red Bull om et sæde i 2025. Ifølge Peter Windsor er skiftet så godt som sikkert.

Albon . Copyright Williams F1

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 5/2 2024 klokken 08:02

Rygtemøllen i Formel 1 kører med 300 kilometer i timen i øjeblikket og særligt efter sidste uges chok, hvor det blev bekræftet, at Lewis Hamilton skifter til Ferrari i 2025, er der sat skub i rygterne.

Nu har endnu et rygte set dagens lys, der sender Alex Albon til Red Bull fra 2025.

Det er den tidligere Williams Team manager Peter Windsor, der kommer med rygtet, og ifølge ham er skiftet næsten så godt som sikkert.

”Som jeg forstår det, så er Albon blevet tilbudt en treårig kontrakt fra 2025. Jeg tror, at vi kommer til at se ham ved siden af Max Verstappen, og jeg kan ikke forestille mig, at han vil sige nej til det,” fortæller Peter Windsor.

Bahrains Grand Prix 2020. Alex Albon på podiet for første gangBahrains Grand Prix 2020. Alex Albon på podiet for første gang
Copyright Red Bull Contentpool


Albon har tidligere været en del af Red Bull, der dog droppede ham efter 2020-sæsonen, hvor den thai-britiske kører havde svært ved at følge med teamkammeraten Max Verstappen.

Siden har Albon dog udviklet sig til en mere stabil og moden kører, og i sidste sæson scorede han således 27 ud af Williams’ 28 point. Desuden ukvalificerede han teamkammeraten Logan Sargeant i alle løb.

Rygtet lægger i høj grad pres på Sergio Pérez, der går en skæbnesæson i møde, hvor han skal kæmpe for sit sæde efter en svær sæson i 2023.

Noget kunne dog tyde på, at det bliver en umulig kamp, hvis Albon allerede nu med stor sandsynlighed kan kalde sig Red Bull-kører i 2025.

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japan forlænger med F1 Max Verstappen - Off the Beaten Track »