Wolff langer ud efter Brown

Den seneste tids fokus omkring Valtteri Bottas’ berettigelse som teamkammerat til Lewis Hamilton er ved at irritere Mercedes’ teamchef Toto Wolff, som nu langer ud efter McLarens CEO.

Wolff . Copyright Mercedes

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 5/4 2021 klokken 15:04

Efter at George Russell sidste år, i Sakhirs Grand Prix, vikarierede for Lewis Hamilton under dennes Corona-karantæne og dér benyttede lejligheden til at reducere Valtteri Bottas som, ja, andenkører, har Mercedes’ teamchef jævnligt måttet forsvare, at teamet fortsat har finnen i teamet.

En del af argumenterne i medierne er gået på, at Wolff ikke ønsker, at Hamilton bliver presset for hårdt af sin teamkammerat, og at Bottas derfor er en meget belejlig af slagsen. Dermed hjælpes briten til at opnå sit ottende verdensmesterskab, lyder kritikken.

Men nu er Mercedes-chefen for alvor blevet sur, og denne gang går det ud over McLarens CEO, Zak Brown, som for et par måneder siden udtalte til The Race, at han personligt ser Hamilton vinde et rekordsættende ottende verdensmesterskab i år og at mesteren derefter stopper hos Mercedes ved den nuværende et-årige kontrakts udløb i 2021.

Zak Brown hos McLarenZak Brown hos McLaren
Copyright Bil Magasinet BMF1


Amerikaneren ser heller ingen fremtid for Valtteri Bottas hos Mercedes efter 2021 og udtalte til mediet, at den ”åbenlyse konklusion” er, at vi “vil se Max og George der i 2022”.

I et interview med den østrigske avis Österreich , beskylder Wolff derfor nu Zak Brown for at "sprede l**t” med sin udtalelse, og at McLaren-bossen mere og mere minder østrigeren om Red Bulls Christian Horner.

”Brown er som Christian Horner,” citeres Wolff for at sige.

”De spreder bare l**t.”

“Jeg tror bare, ​​at Zak vil støtte Christian med den udtalelse.”

Russell på vikariat hos Mercedes. Sakhir, 2020.Russell på vikariat hos Mercedes. Sakhir 2020
Copyright Mercedes


“Men jeg er ligeglad,” lød det fra en mand, som på ingen måde virker ligeglad.

Wolff blev ligeledes spurgt ind til rygterne om, at Russell og Hamilton ikke længere skulle være på talefod.

”Det er første gang, jeg har hørt det. Mine køreres forhold er den mindste af mine bekymringer.”

”Men jeg kan godt forestille mig det, for konkurrencen mellem de to er meget stærk. De store kan godt mærke, når en god fyr ankommer. Og George er den næste generation,” lød det fra Mercedes-bossen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Haas har kun Williams i kikkerten Nye regler: Fordel for Ferrari - fiasko for Haas »