Opbrud hos Mercedes

Vanevinderne fra Mercedes, oplever efter sidste års nedtur, at der er flere medarbejdere der forlader holdet, herunder nøglemedarbejdere, som bærer en stor del viden med sig.

Italiens Grand Prix 2022 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/1 2023 klokken 14:01

Var sidste års nedtur for Mercedes, blot starten på den helt store nedtur for det sejrs vante hold?

Det er der efterhånden mange der mener.

Ikke alle kan betegnes som upartiske, herunder Red Bull rådgiver Dr. Helmut Marko, der er ude o sige, at han ser skiftet for James Vowles, der rykker til Williams som hold chef, som et tegn på, at der er opbrud på holdet.

Mercedes' egen chef, Toto Wolff, er modsat helt rolig og siger, at de udskiftninger der har været på holdet hen over vinteren, ikke er et problem, men et tegn på sundhed for holdet, der er i konstant udvikling.

Marko holder dog fast og udtaler, at Vowles skifte ti Williams, ikke er for at lave et Mercedes B hold, men et tegn på at han ville videre og at Toto Wolff stod i vejen for hans ambitioner.

Det er heller ikke kun Vowles der skifter til Williams, han har også flere mekanikere med sig, der gerne vil prøve lykken et andet sted og prøve på at vise, at det er dem der gør forskellen.

Det bliver interessant at se hvad Williams kan med deres nye line-up i ledelsen og om Mercedes kan modbevise rygterne og komme stærkt tilbage i 2023.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA-chef i problemer Red Bull Ford? »