Hamilton overvejer fremtiden hos Mercedes

Alt tyder på at Lewis Hamilton ønsker at blive i Formel 1 i nogle år mere, end den tid hans nuværende kontrakt med Mercedes løber, men om det bliver hos Mercedes afhænger af om de har en konkurrencedygtig bil i år.

Englands Grand Prix 2021 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/1 2023 klokken 09:01

Det forlyder, at Lewis Hamilton er blevet præsenteret for en særdeles attraktiv kontrakt, af Mercedes, der løber i yderligere to år.

Men Hamilton har ikke skrevet under på kontrakten endnu, hvilket angiveligt skyldes, at han er usikker på om han vil fortsætte i Formel 1 med Mercedes.

Kilder tæt på Hamilton oplyser, at Hamilton ikke vil skrive under, før han har en bedre fornemmelse af hvor Mercedes er med deres bil til den kommende sæson.

Mercedes hold chef, Toto Wolff, meldte ud efter sidste sæson, at han klart forventede at Mercedes og Hamilton ville få en ny kontrakt på plads hen over vinteren, men sådan ser det altså ikke ud til at gå.

Hamilton vil have en bil, der kan give ham det 8. verdensmesterskab og han ved, at han skal være i den rette bil indenfor få år, hvis det skal lykkes, hvilket har fået ham til at vente med underskriften, da han på den måde vil have mulighed for at skifte hold efter 2023 sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aktiv aerodynamik kan være på vej FIA-chef i problemer »