Mercedes henter tidligere Haas-mand

Mercedes har hentet to vigtige medarbejdere, bl.a. Simone Resta, der har over 25 års erfaring i Formel 1, og som tidligere har arbejdet for Ferrari, Alfa Romeo og senest Haas, som han forlod næsten samtidigt med Günter Steiner.

Mercedes i Saudi Arabien . Copyright Mercedes AMG - Wolfgang Wilhelm

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 20/3 2024 klokken 14:03

Mercedes har hentet i alt to vigtige medarbejdere, der begge tidligere har arbejdet for Ferrari. Det skriver Autosport:

Der er tale om Simone Resta, der forlod Haas under stor opmærksomhed i forbindelse med fyringen af Günther Steiner. Resta bliver leder af den strategiske udvikling og arbejde direkte sammen med Mercedes’ tekniske chef James Allison.

James AllisonJames Allison
Copyright Mercedes


Mercedes har desuden hentet Enrico Sampo, der var leder af simulatorarbejderne hos Ferrari, og Sampo bliver nu Head of Performance Software Applications hos Mercedes.

Mercedes er efter en skuffende start på sæsonen udgik efter at forstærke sin udviklingsafdelingen i Brackly. Men Mercedes må dog vente lidt, for begge nye medarbejdere må af kontraktmæssige årsager først begynde på deres nye arbejde i 2025.

Derudover er David Nelson på vej til Mercedes som Senior Vehicle Dynamicist, hvor han skal afløse Loic Serra, der skifter til Ferrari sammen med Lewis Hamilton.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sauber vil af med Bottas Christian Horner vil være Red Bull CEO »