Wolff overvejer fremtiden hos Mercedes

Toto Wolff har flere gange udtalt, at han arbejder på at finde en afløser til sit eget job, men samtidig har han understreget, at det ikke er lige foreløbigt at han smutter. Nu kommer der andre meldinger fra ham.

Toto Wolff, teamchef og CEO hos Mercedes AMG. . Copyright Mercedes AMG F1 - LAT Images

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/11 2021 klokken 10:11

I et interview med GP Fans, op til Mexicos Grand Prix i den kommende weekend, fortæller Toto Wolff, at han måske tager en spontan beslutning og forlader Mercedes.

Det er første gang, at han konkret begynder at åbne op overfor at han ikke bare fortsætter som chef Mercedes.

Om det hænger sammen med, at han kan begynde og se enden på den dominans holdet har haft gennem hele hybrid æren, eller om han bare har erkendt, at han er ved at være træt af det hårde cirkusarbejde vides ikke.

Wolff indgik op til denne sæson, en aftale med Mercedes om, at han ville fortsætte i 3 år, som minimum, men aftalen omhandler ikke i hvilken rolle.

"Det er helt rigtigt at jeg har indgået en aftale om at forblive en del af holdet i 3 år," kom det fra Wolff, "Men ikke i hvilken rolle", tilføjede han.

"Inden jeg skrev under på min nuværende kontrakt, tænkte jeg meget over indholdet, om jeg ville blive i sporten og meget mere, i mere end et år," uddybede han.

"Det er en beslutning jeg står ved, men vi taler stadig om hvilken rolle jeg skal indtage."

"Jeg er medejer af holdet, hvilket jeg ikke har tænkt på at ændre, men om jeg forbliver i den rolle jeg har nu, må vi vente at se på."

"Jeg elsker fortsat konkurrencen og at stå med et stopur i hånden, men en beslutning om at gøre noget andet, kan komme helt spontant fra mig," sluttede han.

Når man hører udmeldingen fra Wolff, kunne det lyde som om, at vi ikke skal forvente at se ham som chef for Mercedes Formel 1 holdet i 2022.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull vil ikke kopiere Mercedes’ baghjulsophæng Bottas: Red Bull bliver svære at slå i Mexico »