Tsunoda får et år mere

Den japanske Formel 1 kører, Yuki Tsunoda, får mindst et år mere hos AlphaTauri, der netop har bekræftet dette i en pressemeddelelse, at man har tro på at han kan fortsætte sin udvikling og derfor har valgt at give ham endnu et år.

Canadas Grand Prix 2022 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/9 2022 klokken 10:09

AlphaTauri har valgt at forlænge med Yuki Tsunoda for endnu en sæson i formel 1, da de fortsat tror på hans talent og ser en positiv udvikling omkring ham.

"Vi har set en meget positiv udvikling omkring Yuki siden han kom til holdet," lyder det fra holdchef Franz Tost i pressemeddelelsen.

"Det tager typisk omkring 3 år, inden en kører finder sig rigtigt til rette i Formel 1, og 2023 vil blive Yoki's 3. sæson," tilføjede han, med håb om at den unge japaner vil blive mere stabil i den kommende sæson.

Tsunoda selv, er selvfølgelig glad for at sikre sig endnu en sæson i Formel 1.

"Jeg vil gerne sende en meget stor tak til Red Bull, Honda og AlphaTauri for den fortsatte opbakning."

"Efter jeg sidste år flyttede til Italien, for at være tættere på fabrikken, føler jeg mig som en større del af holdet og jeg er meget glad for, at vi kan fortsætte vores samarbejde," sluttede han.

AlphaTauri har nu kontrakt med begge deres kørere for 2023, selvom det fortsat forlyder at Pierre Gasly står til at forlade holdet efter denne sæson, til fordel for en aftale med Alpine.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mazepin vil ikke køre under neutralt flag Teamchefer raser over 2023-kalenderen »