Singapores GP: Vejrudsigten

Efter en fantastisk weekend i Italien, med op mod 30 grader på løbsdagen, byder Singapore Formel 1 feltet velkommen til østens mystik, med endnu højere temperaturer. Men byger kan drille lidt.

Singapores Grand Prix 2019 . Copyright Renault F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/9 2023 klokken 13:09

Singapore har tidligere budt på meget udfordrende regnvejrsløb, på den snævre bybane, hvor det ofte regner meget, når det regner.

I år er der varsel om regn, men ikke i store mængder og kun med lille sandsynlighed.

Fredag Formiddagen i Singapore skulle sarte med regn, men da det først er eftermiddag og aften der skal køres, tyder alt på at det bliver en skyfri himmel der venter de 20 Formel 1 kørere, med temperature omkring 31 grader og svag til let vind.

Lørdag Her er der varsel om torden om formiddagen, men når Formel 1 bilerne kommer ud til den 3. træning, skulle der igen være tørt. Dog er der en svag chance for regn, når kvalifikationen skal afvikles, hvilket kan gøre det til noget af et lotteri.
Temperaturene er som fredag, omkring 31 grader og vinden falder til svag.

Søndag Løbsdagen ser ud til at blive noget mere våd end de foregående dage. Ved løbsstarttidspunktet, er der varslet 34 % chance for regn, hvilket dog aftager kraftigt hen over løbstiden.
Temperaturen falder til 30 grader og vinden forbliver svag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP: Vejrudsigten Japans GP: Vejrudsigten »