HAAS B

HAAS har ikke haft vildt meget succes med deres nuværende bil, og andre har udviklet sig væk fra bunden. Det vil HAAS forsøge med en større opdatering.

Spaniens GP . Copyright Haas F1

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 12/9 2023 klokken 09:09

I starten af året så det ud til at HAAS havde en fornuftig bil der var lidt vel hård ved dækkene. Dette viste sig i løbet af sæsonen at blive et større og større problem som de ikke rigtigt kunne udvikle sig ud af.

Nico Hülkenberg kan få bilen til at virke over 1 omgang men ikke over 15, og slet ikke 50. Kevin Magnussen får bare ikke rigtigt noget ud af den.

Haas bagvinge til Italiens GP 2023Haas bagvinge til Italiens GP 2023
Copyright BMF1.dk


Ved sæsonstarten så man at Aston Martin var hurtige med et design der mindede om de førende Red Bulls, senere gik Mercedes også lidt i den retning. Da McLaren byggede en meget Red Bull lignende bil gik de fra håbløse til helte, og det har pirret lidt på ledelsesgangen hos HAAS der nu vil gå samme vej.

Ifølge Michael Schmidt fra Auto Motor und Sport har holdchef, Günther Steiner bekræftet at der vil komme en stor forandring der minder mere om en B-spec model når de skal køre i Austin, og det skal ses som en ledevej for at finde retningen for næste års model.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ny reservekører skandale på vej Hvornår kan Verstappen kalde sig verdensmester 202 »