Ricciardo tilbage i paddock

AlphaTauri kører Daniel Ricciardo, der siden 1. træning i Holland har været ude med en brækket hånd, er meldt tilbage i Formel 1 paddocken i den kommende weekend. Dog er han ikke klar til at kører selv.

Ungarns Grand Prix 2023 . Copyright AlphaTaui

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/9 2023 klokken 14:09

Daniel Ricciardo havde en meget uheldig 1. træning i Holland, som første løb efter Formel 1 sommerferien, da han kørte galt under en undvigelsesmanøvre.

Det betød at han brækkede hånden og var derfor omgående ude.

Liam Lawson har siden siddet i bilen, men mens normalen er, at man 6-7 uger om at hele en brækket knogle, var der en del der forventede at Ricciardo ville være tilbage i Singapore, blot 3 uger efter uheldet.

Men selvom Ricciardo har haft samme fysioterapeut som Lance Stroll brugte, da han brækkede en hånd op til sæsonstart og kom til start, blot 3 uger efter, er det ikke lykkedes for Ricciardo.

Dog går det markant frem, hvorfor han er med i paddock i Singapore, i første omgang som teknisk hjælp.

Forventningen er, at Daniel Ricciardo heller ikke vil komme til start i Japan, men at han er tilbage, når Formel 1 feltet kommer til Qatar.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Krav om Helmut Markos fyring vokser Formel 1-bilerne skal være 50 kilo lettere »