Lad os nu komme videre

Max Verstappen ser frem til en weekend i Budapest, hvor det er kørslen på banen der skal tales om, ikke hvad der skete på Silverstone. '"Det er hvad det er!"

Ungarns Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/7 2021 klokken 08:07

Medierne har været ved at koge over, efter Hamilton påkørte Verstappen i England, hvilket sendte den unge hollænder ud af løbet, mens briten kunne sikre sig en hårdt tiltrængt sejr.

Efterfølgende har Max og Lewis været i kontakt, for at tale situationen igennem, en telefonsamtale som Max bekræfter har fundet sted, men som han ikke vil kommentere yderligere på.

"Jeg har ikke rigtigt fulgt med i, hvad der er skrevet om hændelsen," kom det fra Verstappen i et interview op til weekendens løb i Ungarn.

"Men det er rigtigt at jeg har talt med Lewis, Hamilton red., hvilket jeg fandt meget naturligt," tilføjede han.

Verstappen holder fast i, at al snakken om for lille straf og hvad der ellers har været talt om, ikke vil påvirke hans indstilling til hvad der skal ske i weekenden.

"Det er hvad det er. Vi kan ikke skrue tiden tilbage."

"Jeg har min holdning til hvad der skete og han har sin. Man behøver ikke altid være enig eller at skulle bevise sin ret," sluttede Verstappen der i weekenden har det ene formål, at vinde løbet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull afvises konsekvent af FIA Ungarns GP: 1. frie træning »