Horner afviser Hamilton

Red Bull chef Christian Horner, afviser at der kunne blive plads til Lewis Hamilton hos Red Bull, skulle den 7 dobbelte verdensmester beslutte sig for at forlade Mercedes efter denne sæson.

Abu Dhabis Grand Prix 2021 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/3 2023 klokken 14:03

I takt med at Mercedes nedturen fortsætter, tiltager rygterne om at Lewis Hamilton ikke vil være en del af holdet, efter denne sæson.

Mercedes chef Toto Wolff har meldt klart ud, at han er klar til at forlænge med den britiske mangedobbelte verdensmester, men at det er Hamilton der ikke er klar til at sætte pennen til papiret.

Skulle Hamilton beslutte, at Mercedes ikke længere er holdet han skal kører for i Formel 1, men samtidig beslutte sig for at blive i Formel 1, er der ikke mange hold at vælge mellem.

Med udmeldelsen fra Christian Horner og Red Bull, er der tilmed en mulighed mindre, samtidig med at Aston Martin næppe er en mulighed, ser det ud til, at Hamilton kun har Ferrari som en mulighed, hvis ikke 2023 bliver hans sidste sæson i Formel 1, skulle han takke nej til Mercedes.

Heldigvis for Hamilton, forlyder det at Charles Leclerc er mindst lige så utilfreds med Ferrari, som Hamilton er med Mercedes, hvilket betyder at et skifte mellem de to, langt fra kan udelukkes.

For hverken Mercedes eller Ferrari, er der ikke meget der tyder på, at Australien vil være løbet hvor tingene vender for dem, så vi skal se længere frem, før vi kan forvente at hører hvad Hamilton har tænkt sig at gøre, efter denne sæson.

Der er en spændende saga foran os.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Stroll's store problem Verdens første officielle Formel 1-udstilling åbne »