Stroll's store problem

Lawrence Stroll ejer Aston Martin og Formel 1 holdet af samme navn og var manden, der sikrede at Fernando Alonso skiftede fra blåt til grøn, efter sidste sæson. Men med ankomsten af Alonso, har han sat sin søn, Lance Stroll, under enormt pres.

Stroll . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/3 2023 klokken 12:03

Der er ingen tvivl om, at Lawrence Stroll og resten af Aston Martin holdet, er lykkelige over de resultater Aston Martin har fået i år, fra Fernando Alonsos side.

Men der er næppe tvivl om, at Stroll Sj, langt hellere havde set Stroll Jr. stå på podiet i de to første løb der er afviklet i 2023.

Den kyniske forretningsmand har altid sagt, at hans søn kun er på holdet, så længe at han gør sig fortjent til det, men vil han holde fast i, at han er god nok, når han konstant bliver sat på plads af feltets ældste kører?

Der er ikke mange der betvivler Alonsos evner i en racerbil, men når man er 42 år, er man ikke helt så skarp, som man var da man var 22. Men måske er det erfaringen der er det afgørende.

Aston Martin er rykket op fra den bagerste del af feltet, sidste år, til en klar nummer to, efter de meget dominerende Red Bull kørere.

For Stroll, betyder det, at Aston Martin brandet har det bedre, end de har haft i rigtig mange år, virkelig mange millioner ind på bankbogen, i takt med at mærket er mere dynligt.

Om en uges tid, skal Formel 1 feltet køre i Australien, som igen er en helt ny type bane, hvilket igen vil gøre det spændende.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Store ændringer hos McLaren Horner afviser Hamilton »