Går Mercedes efter Gasly?

De engelske medier mener at vide, at Mercedes går efter franske Pierre Gasly, hvis Lewis Hamilton vælger at stoppe sin F1-karriere. Gasly udtaler selv, at han meget gerne vil til et topteam meget snart. Spin eller spændende?

Gasly vinder . Copyright Red Bull

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 7/1 2022 klokken 10:01

Lewis Hamiltons fortsatte fravær på de sociale medier hælder mere og mere benzin på rygtebålet om, at han vælger at lægge kørehandskerne på hylden i år.

Nu mener Express så at vide, at Mercedes ligger i forhandlinger med Pierre Gasly om at overtage Hamiltons sæde, såfremt Lewis Hamilton virkelig skulle finde på at stoppe.

Gasly har imponeret i de to seneste sæsoner i sin normalt underlegne Alpha Tauri og vandt endda på Monza i 2020.

Italiens Grand Prix 2020. Pierre Gasly vinder løbet i sin AlphaTauri racerItaliens Grand Prix 2020. Pierre Gasly vinder løbet i sin AlphaTauri racer
Copyright Red Bull Contentpool


Men da Alpha Tauri er ejet af Red Bull er det yderst tvivlsomt, at Pierre Gasly får lov til at skifte team. Franskmanden har stadig en kontrakt med Alpha Tauri, der løber indtil udgangen af 2023.

I et interview med tyske Auto Motor Und Sport åbner Gasly op for muligheden for at forlade Red Bulls vinger og køre for andre teams:

„I øjeblikket er planen at få en plads i 2024. Det får vi at se. Som sagt ændrer situationen sig i Formel 1 meget hurtigt. Jeg ved ikke, hvilke planer Red Bull har med mig: om de vil fortsætte med mig eller lade mig gå før tid. Det taler vi om senere.”

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari vil forlænge med Sainz De afgørende øjeblikke mellem Hamilton og Versta »