Lewis Hamilton og Brad Pitt sammen i Hollywood-epos

Ifølge et velunderrettet medie er eksverdensmesteren i Formel 1, Lewis Hamilton, involveret i et kommende filmprojekt med motorsport som omdrejningspunkt.

Hamilton . Copyright Mercedes

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 4/1 2022 klokken 19:01

Lewis Hamilton er angiveligt involveret i et Hollywood-epos om Formel 1 produceret af Apple Studios. Det forlyder, at Brad Pitt skal spille hovedrollen, mens det endnu er uklart i hvilken rolle Hamilton deltager i projektet.

Det skriver det velunderrettede medie Deadline.

Ifølge Deadline er Apple stadig i forhandlinger om filmpakken, som vil blive instrueret af 'Top Gun: Maverick'-instruktøren Joseph Kosinski. Manuskriptet skal leveres af Paramount-manuskriptforfatteren Ehren Kruger og produceren bliver Jerry Bruckheimer.

Bruckheimer, der producerede den originale 'Top Gun’-film, er ikke fremmed over for film om racing, idet han i 1990 var co-producent på NASCAR-eposet 'Days of Thunder’, der havde Tom Cruise i hovedrollen.

Ifølge Deadline skal Brad Pitt spille en pensioneret racerkører, der bliver hevet op af gyngestolen for at være mentor for en yngre kører “og samtidig give sit sidste skud på banen, som den yngre kørers teamkammerat".

Netflix-serien 'Drive to Survive' har vækket Hollywood. Her Lewis Hamilton på Imola 2021.Netflix-serien 'Drive to Survive' har vækket Hollywood. Her Lewis Hamilton på Imola 2021.
Copyright Mercedes AMG F1 - LAT Images


Hvis en klokke allerede nu begynder at ringe, er det sikkert fordi du var så uheldig at spilde dine sparepenge på den amerikanske film 'Driven' fra 2001, hvor temaet var nogenlunde det samme. Her spillede Sylvester Stallone hovedrollen som en tidligere IndyCar-mester, der ligeledes forlader verandaen for at hjælpe en ung hot shot-kører.

Filmen forventes at holde et budget på 140 millioner dollar, hvilket svarer til et enkelt Formel 1-teams årsbudget under det nye 2022-regulativ.

Hollywoods interesse for Formel 1 er tydeligvis blevet vækket af den massive succes, som streamingtjenesten Netflix har haft med serien 'Drive to Survive', der vender tilbage med en fjerde sæson senere i år.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren: 2022 kan blive som 2009 Breaking: Otmar Szafnauer forlader Aston Martin »