Ferrari vil forlænge med Sainz

Ferrari er drømmedestinationen for de fleste Formel 1-kørere. Nu tyder det på, at Carlos Sainz jr. får lov at leve drømmen ud lidt endnu.

Ungarns Grand Prix 2021 . Copyright Ferrari

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 6/1 2022 klokken 11:01

Carlos Sainz jr. overraskede det meste af F1-verdenen, da han blev præsenteret som erstatning for Sebastian Vettel hos Ferrari til 2021-sæsonen.

Spanieren har haft noget af en rutsjebanetur. Først konkurrerede han med Max Verstappen om Kvyats Red Bull-sæde, så måtte han lige en tur forbi Renault. Derefter stod valget mellem Sainz og Gasly til Red Bull-sædet, men Sainz endte ved McLaren - med stor succes. De flotte resultater var også dét, der landede spanieren en Ferrari-kontrakt.

Carlos Sainz Jr. Bahrains GP 2021.Carlos Sainz Jr. Bahrains GP 2021.
Copyright Ferrari Media


Sainz fik en to-årig kontrakt med Ferrari, der udløber efter 2022. Spanieren har dog allerede imponeret italienerne med en høj arbejdsmoral, gode resultater og en god kemi med Charles Leclerc.

Derfor har teamchefen, Mattia Binotto, allerede sagt offentligt, at Ferrari vil give spanieren en ny kontrakt allerede her til vinter, ifølge motorsport.com. Så sikre er Italienerne på Sainz’ evner fremadrettet.

Den formelle diskussion imellem de to er ikke begyndt endnu, men teamchefen forventer at det bliver meget ligetil. Sainz har nemlig ofte udtrykt stor glæde for at køre for Ferrari.

Charles Leclerc har allerede en kontrakt frem til 2024.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Er Formel 1 og F1-fans blevet giftige? Går Mercedes efter Gasly? »