Ferrari kan bryde Red Bull's sejrsstime

Red Bull har vundet samtlige Formel 1 løb i år, hvoraf de seneste 9 løb er vundet af Max Verstappen, der med endnu en sejr i denne weekend, kan blive den kører i historien, der har vundet flest løb efter hinanden. Men Ferrari kan sætte en stopper for det.

Italiens Grand Prix 2023 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/9 2023 klokken 11:09

Red Bull har været uovervindelige i denne sæson, med sejre i samtlige løb, hvoraf Max Verstappen er noteret for de fleste.

Men selvom alle ved, at det ikke kan blive ved, er der ikke mange der kan se hvilket hold det er, der skal stoppe dem.

Under fredagens træning op til Italiens Formel 1 Grand Prix på den legendariske Monza-bane, så vi måske første tegn på, at Red Bull kan blive overgået, da Carlos Sainz Jr. i Ferrari, satte hurtigste tid, mens Max Verstappen så ud til at kæmpe lidt med at få det hele til at hænge sammen.

Efter fredagens sidste træning, udtalte Red Bull rådgiver, Dr. Helmut Marko, at han ikke kunne se, at Ferrari kunne slå dem, når det virkelig gælder, men at hvis der er et hold, der skal bryde Red Bull's fantastiske stribe af sejre, vil han da håbe at det er Ferrari, her på deres hjemmebane.

Ferrari har erkendt, at de ikke vinder hverken konstruktør eller det individuelle mesterskab i år, hvilket har fået dem til at kaste alt hvad de har, efter en mulig sejr på hjemmebane.

Men selvom gårsdagens fødselar Carlos Sainz Jr. viste at han og Ferrari er hurtige, her på "Temple of Speed" banen i Monza park, maner han selv til besindighed.

"Det er selvfølgelig klart at det er dejligt, at slutte som dagens hurtigste, men det får mig ikke til at tro at træerne vokser ind i skyerne," kom det fra ham, efter den anden træning.

"Vi har fortsat meget der skal arbejdes med, og jeg er sikker på at de, Red Bull red., har meget mere at byde med, når det virkelig gælder.

Sergio Perez sikrede, at Red Bull mekanikerne fik lidt ekstra arbejde, da han tabte Red Bull raceren i Parabolica-svinget, sidst i den anden træning, hvilket blandt andet kostede en brækket bagvinge. Noget der absolut ikke er til Red Bull's fordel.

Det forventes dog, at Red Bull skruer godt op for deres bils indstillinger, inden 3. og sidste træning afvikles senere i dag.

Italiens Grand Prix 2023. Sergio Perez på Monza banenItaliens Grand Prix 2023. Sergio Perez på Monza banen
Copyright Red Bull Contentpool

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP - 2. frie træning - Sainz hurtigst Italiens GP - 3. frie træning - Sainz igen! »