Aston Martin klar med Strolls afløser

Aston Martin er fortsat optimistiske omkring Lance Stroll og hans chancer for at blive klar til åbningsløbet i Bahrain i den kommende weekend, men skulle det ikke lykkedes, har man fundet en afløser.

Englands GP Aston Martin . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/2 2023 klokken 08:02

Aston Martin har flere gange, brugt Nico Hülkenberg, når en af deres kørere har været syg eller skadet, men det kan man ikke i år, hvor tyskeren er blevet holdkammerat med Kevin Magnussen, hos HAAS.

Hvad gør man så, når den ene er skadet, i dette tilfælde holdejerens søn, Lance Stroll?

Mange forventede, at Sebastian Vettel kunne overtales til at tage et løb - eller to - for sit gamle hold, men det er ikke ham, som holdet har sat på standby til weekendens åbningsløb.

Derimod er det Felipe Drugovich, der også var manden der afløste Stroll under den 3 dage lange vintertest, der sluttede i lørdags.

"Felipe Drugovich kørte en fremragende test for holdet og kender den nye bedre, end nogen anden afløser vi kunne finde," lød det fra holdet.

"Det er således oplagt at det er ham, vi har sat på standby, skulle Lance, Stroll red., mod forventning, ikke blive klar til weekendens åbningsløb i Bahrain," sluttede meddelelsen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spil med mod eksperterne Optakt 4. Hvad kan vi forvente i weekenden »