James Vowles maner Albon-rygter i jorden

Alex Albon skal ikke til Red Bull i 2025, hvis man spørger Williams-teamchef James Vowles. Albon har nemlig underskrevet en kontrakt, som binder ham til Williams i 2025.

Saudi Arabiens Grand Prix 2023 . Copyright Williams F1

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 9/2 2024 klokken 08:02

Tidligere på ugen kom det frem, at Alex Albon kunne være på vej tilbage til Red Bull fra 2025. Men nu ser det ud til, at rygterne endegyldigt er manet i jorden.

Ved lanceringen af Williams’ nye bil for 2024 blev James Vowles spurgt ind til rygterne omkring Albons mulige skifte til Red Bull, og her slog Vowles fast, at Albon har en kontrakt med Williams i 2025.

”Det er ikke noget, som jeg har været specielt åben omkring, fordi jeg føler ikke, at det er nødvendigt. Alle rygterne er bare spekulationer,” siger James Vowles.

James Vowles forklarer, at Williams forsøger at skabe et miljø, hvor man kan tiltrække kørere som Albon. Desuden ser Vowles gerne, at Albon bliver hos Williams i lang tid, selvom han ser Albon som en kører, der fortjener en plads forrest i feltet.

Alex Albon blev også forholdt rygterne omkring ham, og den thai-britiske kører var ikke meget for at tale om rygterne til Red Bull.

”Mit fokus er på 2024. Hvis Williams er der, hvor jeg gerne vil have, så bliver det en lang kontrakt. Vi kommer til at gå hele vejen, eller slet ingen steder.”

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 10 år mere til Silverstone Sainz reagerer på Ferrari-afsked »