Verstappen boykotter Netflix

Verstappen skyder med skarpt mod folkene bag ”Drive To Survive”: Hollænderen vil ikke længere stille op til interview til dokumentarserien og kalder den ”fake”.

Tyrkiets Grand Prix 2021 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 22/10 2021 klokken 08:10

Max Verstappen er ikke bleg for drama, og denne sæson har budt på masser af kontroversielle situationer mellem ham og Lewis Hamilton.

Men det kan også blive for meget: Max Verstappen beskylder i et interview med Associated Press folkene bag Netflix-serien "Drive to Survive" for bevidst af manipulere med interviews og den pågældende kontekst.

“Jeg kan godt forstå, at man er nødt til det [at lave serien, red.] for at booste populariteten i Amerika. Men jeg ønsker ikke at være en del af det som kører,” udtaler Max Verstappen.

Netflixserien Drive to surviveNetflixserien Drive to survive
Copyright netflix


Verstappen fortæller, at han har været med i interviews i de tidligere sæsoner af Drive To Survive, men flere af hans citater er senere blevet anvendt i en anden og forkert sammenhæng for at generere ekstra drama.

”De bare finder på en hel masse,” udtaler Verstappen.

“De finder på rivaliteter, der faktisk ikke findes. Så jeg har besluttet ikke længere at være en del af det og ikke give flere interviews, for så er der ikke noget, de kan vise. Jeg er faktisk ikke så dramatisk som person, jeg vil bare have fakta, og at de ting, der sker, er reelle.”

På spørgsmålet om, hvorvidt Verstappen og Hamilton er rivaler, svarer Verstappen:

“I Netflix-showet er vi det sikkert. Vi kom engang til at gå ind i hinanden, så det kommer sikkert med…”.

Drive To Survive har tidligere fået kritik for at fokusere på de forkerte eller måske endda opdigtede rivaliteter i Formel 1, især i sæson 3, hvor der blev suggereret en rivalitet mellem Carlos Sainz og Lando Norris – selv om alle ved, at de er de bedste venner.

Du kan læse BMF1’s anmeldelse af Drive To Survive sæson 3 her.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Nico Hülkenberg debuterer i IndyCar USA’s GP: Løbsoptakt »