Ricciardo rådvild

Daniel Ricciardo står, noget overraskende for mange, uden et sæde efter denne sæson. Lige nu er der der fortsat muligheder åbne, men de er få, og måske uinteressante.

Daniel Ricciardo. Bahrains GP 2021. . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/9 2022 klokken 08:09

Når 2022 sæsonen slutter i Abu Dhabi, vil Daniel Ricciardo, som det er nu, ikke længere være en del af Formel 1 feltet, efter McLaren før tid, har ophævet hans kontrakt.

Australieren, der først skiftede fra Red Bull til Renault, da han følte han blev sat til side i forhold til Max Verstappen, for blot et enkelt år senere at skifte til McLaren, da der pludselig kom en åbning der, har i sin tid hos McLaren, haft svært ved at finde sig til rette.

Da han vandt Italiens Grand Prix på Monza i 2021, virkede det ellers som om, at han havde fundet sig selv og bilen igen, men siden er det bare gået tilbage.

De nye biler og McLarens meget svingende performance, har ikke gjort det nemmere for ham, samtidig med at holdkammerart Lando Norris, konstant har sat ham på plads.

"Som det er lige nu, ved jeg helt ærligt ikke hvad jeg skal efter denne sæson," udtaler Ricciardo i et interview med News Corp.

"Jeg prøver at holde så mange optioner åbne, som muligt, men om jeg kører i Formel 1 eller tager et år udenfor, har jeg ingen anelse om," tilføjede han.

Det er bekræftet, at han har talt med Gene Haas omkring muligheden for at overtage Mick Schumachers sæde, ved siden af Kevin Magnussen, en mulighed der stadig er åben og er med i australierens overvejelser.

"Det er vigtigt for mig, at jeg føler at jeg gør det rigtige. Hvad det rigtige er, ved jeg bare ikke med mig selv endnu."

"Muligvis vil det rigtige være, at tage et år udenfor Formel 1, for at få det hele lidt på afstand og så komme tilbage i 2024, men jeg ved det virkelig ikke."

"Det kan være, at jeg kommer med en udmeldelse om en uge, måske en måned. Jeg ved bare at jeg skal have den rigtige følelse med den beslutning jeg tager," sluttede den rådville Ricciardo, uden det velkendte store smil.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Teamchefer raser over 2023-kalenderen Breaking: Latifi forlader Williams »