Presset øges på Red Bull

Når Formel 1 feltet, efter en meget lang 4 ugers pause, i den kommende weekend indtager Austin for at afvikle USA's Formel 1 Grand Prix, vil der være ekstra pres på Red Bull, der presses hårdt af McLaren.

Perez i garagen . Copyright Getty Images / Red Bull Content Pool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/10 2024 klokken 09:10

Red Bull og Max Verstappen, har ikke vundet et Formel 1 løb siden det Spanske Formel 1 Grand Prix, helt tilbage til d. 23. juni.

Når man tænker på, hvor dominerende de var sidste sæson, og hvor stærkt de kom fra start i år, virker det helt surrealistisk, at der er gået så lang tid.

Tidligere har Red Bull dog oplevet, at det har været forskellige hold, der skiftevis har udfordret dem, så de kunne øge afstanden til nummer to, selvom de ikke altid vandt. Men sådan er det ikke mere.

McLaren har formået at knække koden og har nu feltets suverænt hurtigste bil, hvilket allerede har sendt Red Bull ned på andenpladsen i kampen om konstruktørmesterskabet.

Max Verstappen er dog fortsat foran i det individuelle mesterskab, hvilket han også helt sikkert vil være efter den kommende weekend, men afstanden bliver hele tiden mindre og han kan ikke tåle at miste for mange point, hvis han vil gøre sig håb om at vinde sit 4. verdensmesterskab.

Red Bull kom med opgraderinger op til løbet i Singapore, og har meddelt at de kommer med flere til denne weekend, men holdets gamle vindtunnel er begyndt at drille dem, så de er ikke så sikre på deres opgraderinger, som de tidligere har været, samtidig med at Adrian Newey ikke rigtigt er der, til at fortælle dem om de er på rette vej, eller ej.

Presset er på Red Bull og det bliver spændende at se, om de kan leverer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HAAS er sat til salg FIA indskærper regler om bundpladen »