HAAS er sat til salg

HAAS Formel 1 holdet er sat til salg. Det er i hvert fald hvad Ralf Schumacher hævder, efter de annoncerede at de nu er rykket sammen med Toyota, i hvad der i første omgang er et teknisk partnerskab.

Starten med Kevin Magnussen på indersiden af Nico Hülkenberg i sving 1. Belgiens GP 2024 . Copyright Haas F1 - LAT Photo

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/10 2024 klokken 13:10

Gene Haas har ofret meget store summer på, at få etableret et Formel 1 hold, der med en noget anderledes filosofi skulle udfordre de bedste hold.

Det er bare ikke rigtigt blevet til noget.

Der er ingen tvivl om, at HAAS Formel 1 Teamet kan noget, når de har tiden til det hjemme på fabrikken, men hen over en sæson, har de virkelig svært ved at udvikle på deres biler og falder altid tilbage.

Det skal samarbejdet med Toyota hjælpe dem med at rette op på, men der er mange, herunder Ralf Schumacher, der mener at det vi ser, er starten på enden af HAAS.

Ifølge Schumacher, er samarbejdet med Toyota Gazoo Racing, første skridt mod at Toyota helt overtager HAAS.

Toyota Gazoo Racings direktør, Masaya Kaji, udtalte under en media session i Huston, at de ikke på nuværende tidspunkt har en plan om at etablere et Formel 1 hold, igen.

Med andre ord, har de en plan om at komme tilbage til Formel 1 igen, på sigt, og HAAS ser ud til at være det hold, der kan hjælpe dem den vej.

Det er også sådan Ralf Schumacher ser det.

"For mig, er det tydeligt, at Gene Haas er ved at være klar til at sælge sit hold," kom det fra Schumacher i et interview med tyske SPORT1.

Han er samtidig sikker på, at Toyota har lært af deres tidligere fejl i Formel 1, samt succes i andre motrosportsgrene, som Le Mans, så de formår at blive et tophold, indenfor rimelig kårt tid, når de overtager HAAS FOrmel 1 holdet helt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Back on track with Mr. Le Mans Presset øges på Red Bull »