Kevin til start i Singapore

Efter en stærk debut-indsats af Magnussens afløser, Bearman i Baku, var der rygter om at skiftet mellem de to, ville være permanent, især bakket op af nogle af de udtalelser som HAAS' holdchef, Komatsu kom med. Men nu er det bekræftet at Kevin er tilbage.

Haas Japans GP . Copyright MoneyGram Haas F1 Team

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/9 2024 klokken 08:09

Det virker til, at HAAS' holdchef Ayao Komatsu, ikke er synderligt begejstret for at have Kevin Magnussen på sit hold, til trods for at Kevin har hjulpet Nico Hülkenberg til en stor del af de point han har scoret, en holdindsats han næppe vil se i 2025, når Ocon kommer til HAAS.

Yderligere har der så været rygter om, at Komatsu gerne så Oliver Bearman blive i HAAS raceren, resten af sæsonen, så han kunne starte mere forberedt til 2025 sæsonen.

Men det er nu, langt om længe, endeligt bekræftet, at Kevin Magnussen stiller til start for HAAS i Singapore.

Kevin Magnussen kommer til den spektakulære bybane, uden point på sin forseelses-konto og tilmed til en bane, som han holder meget af at køre på og som han tilmed har banerekorden på.

Det bliver godt at se den energi han kommer tilbage med, og om nulstillingen af strafpoint, gør ham mere fri og forhåbentlig hurtigere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Erstattes Ricciardo allerede nu af Lawson? Lego indgår samarbejde med Formel 1 »