Japans GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet rykker til Japan i den kommende weekend for at afvikle Japans Formel 1 Grand Prix på den legendariske 8 tals bane Suzuka. Her kan du se om vi skal forvente endnu et vådt løb, eller om de slipper i år.

Japans GP Haas . Copyright Haas F1 - LAT Photo

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/9 2023 klokken 15:09

Sidste års japanske Formel 1 Grand Prix på Suzuka, blev lidt af en fadæse, da der blev kørt meget få omgange, som følge af voldsom regn. Men da løbet blev afsluttet som følge af tidsgrænsen, men samtidig var startet til normal tid, endte det med at der blev uddelt fulde point, hvilket overraskede de fleste, inklusiv Max Verstappen, der med sejren sikrede sig verdensmesterskabet.

Max Verstappen kan ikke blive verdensmester i år, allerede i Japan, til trods for at han har et forspring på 151 point ned til Perez, men det nærmer sig kraftigt endnu en titel til den unge hollænder.

Red Bull kan derimod sikre sig konstruktør titlen, hvis de scorer 24 point, uanset hvad andre hold så scorer.

I første omgang gælder det dog for Red Bull at få gang i raceren igen, efter en skuffende weekend i Singapore.

Om der vil falde regn, til at ryste op i det hele, er lidt udfordrende at komme med et godt svar på, men vi prøver:

Fredag Her forventes det at blive varmt, med omkring 28 grader, hvilket skulle føles som 32 grader, med den høje luftfugtighed. Vinden vil være let, og der vil være skyer på himmelen, der kan give en byge fra sig.

Lørdag Her venter der en meget varm dag, med temperature over 31 grader. Vinden aftager og skyerne forsvinder. Ingen varsel om byger.

Søndag Den mest usikre dag, som så falder sammen med løbsdagen. Der vil være lidt skyer, men om der er regn i dem, er der uenighed om på de forskellige vejrtjenester. Alle er dog enige om, at det igen bliver varmt, med mindst 30 grader og vinden bliver svag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Singapores GP: Vejrudsigten Qatars GP: Vejrudsigten »