HAAS slanker sig

HAAS 2021 raceren har efterladt mange ønsker om forbedringer, siden den blev introduceret op til sæsonstarten. En af den er at slippe af med nogle overflødige kilo, hvilket der er blevet lyttet til.

Steiermarks Grand Prix 2021 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/7 2021 klokken 12:07

HAAS meldte ud fra sæsonstarten, at de ikke ville komme med opdateringer til deres 2021 racer, men at de ville bruge 2021 sæsonen til at lærere holdets to nye kørere, at håndtere en Formel 1 racer, inden de for alvor melder sig tilbage i kampen i 2022.

Men til trods for dette, har de nu fået et nyt chassis, som vil blive anvendt på Silverstone, der vejer hele 5 kg. mindre.

Feltets agterlanterne, russiske Nikita Mazepin ser dette som en meget stor fordel, som han glæder sig til at se hvad giver, når de i weekenden skal køre på Silverstone.

Med introduktionen af et sprintløb i den kommende weekend, vil der blive rig mulighed for dem at afprøve det nye chassis, men de skal passe på det, da der kun er to af dem til rådighed endnu.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ocon tømmer Alpine for reservedele Englands GP: dækvalg »