FIA med Budgetloft annoncering

Sidste år, endte Red Bull med at blive dømt for at overskride budgetloftet, hvilket gav dem en seriøs bød, fjernede udviklingstid og barberede noget af det budgetloft de havde til denne sæson. Nu har FIA kommet med annoncering for budgetloftet 2022.

F1 og FIA . Copyright FOM

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/9 2023 klokken 15:09

FIA har officielt afsluttet deres gennemgang af Formel 1 holdenes regnskaber, for at se om de har overholdt Budgetloftet for 2022.

I 2021 var der tre hold, der ikke opfyldte deres pligt, fuldt ud, med kun Red Bull tilskrevet en straf for at have brugt for mange penge på mad.

I 2022 lukkede Red Bull for VIP og presse serveringen til løb, som ingen af de andre hold havde gjort så meget ud af, hvilket lod til, at de ikke havde problemer med at holde sig indenfor Budgetloftet.

Ingen af de andre 9 hold, er der fundet problemer hos, hvilket betyder at FIA nu har meldt ud, at alle hold har opfyldt deres aftaler, om at holde sig under den aftalte lille Milliard Kroner.

Kører lønninger, er ikke underlagt Budgetloftet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP: Weekenden i billeder BMF1.dk's Power Rating: Italiens GP »