Colapinto siger Sainz har stjålet hans sæde

Med en god snært af humor, har argentinske Franco Colapinto i et interview med det spanske TV-show "El Hormíguero" udtalt, at Carlos Sainz Jr. har stjålet hans sæde.

Franco Colapinto . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/10 2024 klokken 14:10

Franco Colapinto har overrasket alt og alle, med den stærke selvtillid og kørsel han er kommet til Formel 1 med, efter han overtog Logan Sargeants sæde hos Williams, midt på sæsonen i år.

Colapinto viser alt hvad han skal gøre, med en kontrakt der kun gælder den indeværende sæson, men selvom alle er overrasket over hvor godt han gør det, er der ikke meget der tyder på at han får mere end den halve sæson han har.

Williams fik succes med at hyre Carlos Sainz Jr. der stod uden et sæde efter denne sæson, som følge af at Hamilton havde snuppet hans sæde hos Ferrari, hvilket Colapinto selvfølgelig er ærgerlig over, men han forstår det også godt.

Han var inviteret ind i det spanske TV-Show "El Hormíguero", hvor han var i strålende humør og levererede et super interview, hvor han blandt andet, med en del sarkasme, udtalte at Carlos Sainz Jr. havde stjålet hans sæde.

Colapinto er i spil til det ledige sæde hos Sauber/Audi, men det ser ikke let ud.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Binotto havde ikke hyret Hamilton Back on track with Mr. Le Mans »