Bottas forbereder sig på livet efter Formel 1

Finske Valteri Bottas, har længe været i en situation, hvor han ikke har kendt sin fremtid i Formel 1. De seneste udmeldinger fra ham tyder dog på, at han nu er mere sikker på, at der ikke er en fremtid for ham i Formel 1, uden det dog bekræftes.

Englands GP Sauber . Copyright Stake F1 Team Kick Sauber

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/9 2024 klokken 14:09

Der har været rygter om at Valteri Bottas vil fortsætte hos Stake og senere Audi, sammen med Nico Hülkenberg, samtidig med at andre rygter har dømt ham ude af Formel 1.

Senest har Bottas så selv udtalt, at han mener at han har meget mere at give til Formel 1, men at han også har en ide om, hvad han godt kunne tænke sig at lave, efter Formel 1.

"Jeg går ikke og tænker over hvad jeg skal lave, når jeg ikke længere skal kører Formel 1," udtalte Bottas til RacingNews365.

"Jeg finder dog Indy Car ret tiltalende og ved med mig selv, at jeg godt kunne tænke mig at prøve den serie, hvis jeg en dag skulle få mulighed for det," tilføjede han.

Den nye Audi chef, Mattia Binotto, udtalte op til Formel 1 løbet på Monza, at han meget gerne ville have været kommet med en udmelding her, men at man ikke havde formået at få enderne til at mødes endnu.

Den udtalelse har været med til at understrege, at det ikke er Bottas som holdet arbejder på at få en aftale med. Her er det Sebastian Vettel som mange rygter peger mod.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda og Alpine får løftet pegefinger af FIA Aserbajdsjans GP: 1. frie træning »