Aston Martin uden opdateringer

Sebastian Vettel har stor indflydelse på udviklingen af Aston Martins 2021-racer, men de opdateringer han hungrer mest efter er ikke klar til det kommende løb i Portugal.

Bahrain vintertest 1 . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/4 2021 klokken 16:04

Sebastian Vettel har ikke fået den sæsonstart han og holdet havde drømt om, hvilket har fået kritikere til at sige at han er færdig i Formel 1.

Men ifølge Aston Martin og Sebastian Vettel selv har han vært uheldig i årets første løb, samtidig med at bilen, som følge af de nye aeroregler, har haltet efter de andre biler på gridden.

Det sidste er noget af det, som holdet, med markante input fra Vettel, arbejder hårdt på at ændre på, så de igen kan være med fremme blandt de forreste.

Men budgetloftet, sammenholdt med at det tager tid at ændre så fundamentalt på bilen, som det der skal til, betyder, at de store og vigtige ændringer ikke når at blive klar til løbet i Portugal.

Heldigvis for Sebastian Vettel siger Aston Martin, at de er klar med de nye aerodynamiske komponenter til løbet i Spanien, der ligger blot en uge efter Portugal.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Budgetloftet giver hovedpine Alonso roser Ocon »