Alonso roser Ocon

Efter to løb med Esteban Ocon som holdkammerart, har spanske Fernando Alonso kun ros til overs for sin unge kollega. Samtidig er Ocon utrolig stolt over at være konkurrencedygtig med Alonso.

Esteban Ocon. Bahrains GP 2021 . Copyright Alpine F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/4 2021 klokken 16:04

Der er ikke mange der kan være i tvivl om, at Fernando Alonso er konkurrencemenneske til fingrespidserne, så når han nu går offentligt ud og roser unge Esteban Ocon, er det enen fordi han ved at han får svært ved at slå den unge franskmand, eller at han er sikker på at han snart er hurtigere end ham.

Esteban Ocon ser dog roserne på den positive måde og melder ud, at han er stolt over at han har formået at kører mindst lige op med Alonso, under de første to løb.

"Vi har meget de samme input omkring bilen og vi arbejder virkelig godt sammen. Jeg ser det som en fantastisk mulighed at arbejde sammen med en tidligere verdensmester, som jeg ser som en af de bedste i feltet," kom det fra Ocon til hollandske Formule1.nl

Det store spørgsmål er, om det gode forhold fortsætter, hvis Ocon fortsætter med at være hurtigere end Alonso, eller om den aldrende spanier stadig har en indstilling om at han er nummer 1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aston Martin uden opdateringer Mazepin: Mick har en unfair fordel »