Zak Brown: Vi var tæt på Ricciardo i 2018

Den netop bekræftede kontrakt mellem McLaren og Daniel Ricciardo er ikke kommet i stand natten over. Den har været et par år undervejs, udtaler CEO Zak Brown.

Kinas Grand Prix 2019 . Copyright Renault F1

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 14/5 2020 klokken 13:05

Mens rygtemøllen kørte i højeste gear i kølvandet på den nylige skilsmisse mellem Ferrari og Sebastian Vettel, sprang nyheden endelig i dag om Daniel Ricciados skifte til McLaren, og fabrikkens CEO Zak Brown er en glad mand.

“Det er et stykke tid siden, at vi har været på banen, men vi har hele tiden arbejdet hårdt på at skubbe vores team frem og fortsætte med vores langsigtede genopretningsplan,” lød det fra Brown, der med det samme adresserede nyheden om Ricciardos nyansættelse.

“Daniel behøver ikke nogen introduktion. Han er en fuldblods race-vinder, en engageret, hård konkurrent og en stor karakter på banen,” fortsatte han, hvorefter han kom med en indrømmelse.

“Vi var tæt på at finde sammen for et par år siden, men denne gang fik vi endelig vores mand.”

“Han har set resultaterne af teamets hårde arbejde og tror - som os alle - på McLaren, og ved at vi er på vej tilbage til fronten.”

Daniel RicciardoSelfie med Daniel Ricciardo
Copyright BMF1


Herefter kom Brown ind på den kører, som Ricciardo skal erstatte.

“Carlos (Sainz Jr., red.) forlader McLaren for at køre for Ferrari, hvilket er godt for ham, og vi ønsker ham al muligt held og lykke med hans fremtid. Han er meget respekteret af os alle her hos McLaren, og jeg vil personligt takke ham for hans fantastiske bidrag til vores team.”

“Han er ikke kun en talentfuld kører, men en professionel, ægte teamkammerat,” lød det anerkendende fra McLaren-bossen, som lovede kamp til stregen i resten af 2020-sæsonen.

“Vi presser hårdt på i år for at opnå de bedst mulige resultater med Carlos, og når tiden er inde til at vi skilles i slutningen af ​​året, vil han have vores fulde respekt og bedste ønsker,” lød det fra Brown, som derefter rettede blikket mod 2020-sæsonen.

“Jeg er meget optimistisk over, hvad Daniel kan udføre for McLaren. Dette er endnu et skridt fremad i vores plan om at kæmpe med om verdensmesterskabet,” sluttede amerikaneren.

Hos McLaren kommer Ricciardo til at dele garage med Lando Norris.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Sainz til Ferrari Vettel til Mercedes? Hvorfor ikke? »