Officielt: Sainz til Ferrari

Vi vidste det godt, men nu er det altså officielt: Ferrari ansætter Carlos Sainz på en toårig kontrakt. Dermed bliver han Ferraris andenkører ved siden af Charles Leclerc.

Carlos Sainz Jr. . Copyright BMF1

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 14/5 2020 klokken 12:05

Dagen i dag kann man vel godt kalde en slags "Super-Thursday", for nu er det blevet offentliggjort, at Carlos Sainz næste år kører for Ferrari, mens Ricciardo forlader Renault og går til McLaren.

"Jeg er meget glad for at få lov til at køre for Ferrari i 2021, og jeg ser meget begejstret frem til en fremtid hos Scuderia [Ferrari]. Jeg har endnu et vigtigt år foran mig hos McLaren, og jeg glæder mig meget til, endelig at komme til at køre i denne sæson,” udtaler Carlos Sainz officielt på Twitter.

Binotto udtaler også på Twitter: "Målet er at komme tilbage i toppen af Formel 1. Det bliver en lang rejse med mange udfordringer. Vi er overbevist om, at vi med Charles og Carlos har to kørere, der både har talent og personlig – de yngste teamkammerater hos Ferrari i de sidste 50 år. Det giver teamet den bedst mulige kombination for at nå de mål, vi selv har sat os.”

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Officielt: Daniel Ricciardo til McLaren Zak Brown: Vi var tæt på Ricciardo i 2018 »