Hülkenberg: Renault ikke ambitiøse nok

Nico Hülkenberg har indrømmet, at han håber at Renault har større ambitioner i 2019 til at presse de tre topteams end de gjorde i 2018.

Spaniens Grand Prix 2018 . Copyright Renault Sport

Af: René Ogrocki (ro@bmf1.dk) d. 14/12 2018 klokken 12:12

Renault sluttede samlet som nr. 4 i 2018 sæsonen, og blev derved ”Best of the rest” i F1 feltet, men Hülkenberg er ikke tilfreds, og ønsker at Renault i større grad skal udfordre Mercedes, Ferrari og Red Bull.

Hülkenberg siger dog også at det ikke bliver nemt, ”Vi skal kunne udfordrere de tre teams, men det bliver svært,” siger Hülkenberg til det Italienske FormulaPassion.it. ”Det er alt sammen spekulationer, fordi vi ved hvad vi laver, men vi ved ikke hvad de andre gør.

”Den nye frontvinge til 2019 bliver meget vigtig da den vil have en stor påvirkning på bilen. Selvfølgelig ved vi hvad det er vi skal have fokus på, men vi skal også som fabriksteam kunne vise at vi kan. Jeg synes vi allerede har lavet store fremskridt på forskellige områder, specielt i team strukturen, hvor vi har en god organisation til at komme et stort skridt videre de næste to år,” slutter Hülkenberg.

Sessionsresultat

Bemærk! Det angivne dæk viser hvilken compound som køreren har sat den pågældende tid på.

P. Kører Team Dæk Tid Omg

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel har ikke brug for sociale medier