Vettel-kabalen er i gang

I går forlød det, at Sebastian Vettel ville bytte sæde med Carlos Sainz Jr. Men siden er der sket meget, og det forlyder nu, at Vettel har et endnu bedre tilbud på hånden.

Champagne . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/5 2020 klokken 08:05

En ting er sikkert: Sebastian Vettel forlader Ferrari efter denne sæson.

Ferrari har været ude med kraftige antydninger om, at det bliver Carlos Sainz Jr., der kommer til at overtage det eftertragtede sæde, men det er der nu også tvivl om, da McLaren har overbudt Ferrari i et forsøg på at beholde ham.

Der er dog meget mere end penge forbundet med at køre for Ferrari, hvilket trods det generøse tilbud fra McLaren, kan betyde at spanieren rykker til Ferrari.

Men det ser ikke ud til at Sebastian Vettel, til trods for at der skulle være udarbejdet en færdig kontrakt, skifter til McLaren. Et bedre bud skulle være kommet på bordet.

Kort efter at det blev officielt, var Toto Wolff fra Mercedes ude og fortælle, at Sebastian Vettel ville være attraktiv for et hvert hold. Måske lige med undtagelse af Ferrari.

Det forlyder, at Wolff har vist så stor interesse for Vettel, at den foredobbelte verdenmester har afslået McLarens tilbud for at gå efter Valteri Bottas sæde hos Mercedes.

Det betyder, at McLaren står uden en mand til det tomme sæde efter Sainz.

McLaren, der angiveligt fortsat håber på et 'ja' fra Vettel, er begyndt at forhandle med Daniel Ricciardo, hvis kontrakt med Renault også udløber efter denne sæson.

Ricciardo satsede på at Renault ville rykke godt frem, men efter en skuffende 2019-sæson, hvor McLaren klarede sig rigtigt godt, forlyder det, at australieren er klar til at skifte over til det orange hold.

Det betyder at Valteri Bottas vil være det bedste bud, til det ledige sæde hos Renault, så kabalen nu går op.

De fire hold vil ud fra dette, bemandes således:

Hold Kører kører
Ferrari Leclerc Sainz
Mercedes Hamilton Vettel
McLaren Norris Ricciardo
Renault Ocon Bottas


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rygte: Vettel til McLaren? Officielt: Daniel Ricciardo til McLaren »