Officielt: Daniel Ricciardo til McLaren

Renault har oplyst, at samarbejdet med Ricciardo ikke fortsætter efter 2020, og McLaren har bekræftet skiftet: Ricciardo forlader Renault og skifter til McLaren.

Ricciardo . Copyright Renault

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 14/5 2020 klokken 09:05

På trods af coronakrise og manglende løb er Formel 1 i øjeblikket ikke kedeligt: Vettel stopper hos Ferrari, Sainz overtager sandsynligvis Vettels sæde, og Ricciardo flytter fra Renault og overtager Sainzs sæde næste år.

Det skriver flere medier samstemmende, bl.a. BBC og og tyske motorsport-total.com. Nu er der også meldt officielt ud fra både Renault og McLaren.

Rygterne begyndte allerede at florere mandag, da den italienske journalist Leo Turrini i et radiointerview udtalte, at Ricciardo ville blive teamkammerat med Lando Norris hos McLaren næste år. I mandags var man dog endnu ikke blevet helt enige – men det er man så nu.

Vintertest 1. Renault billeder. Daniel Ricciardo med speciel hjelm der hylder afdøde Kobe Bryant med teksten Vintertest 1. Renault billeder. Daniel Ricciardo med speciel hjelm der hylder afdøde Kobe Bryant med teksten "KB24"
Copyright Renault F1


Motorsport-Total.com skriver, at Ricciardo i går (13.5) officielt meddelte Renault, at han ikke ønskede at forlænge sin kontrakt.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel-kabalen er i gang Officielt: Sainz til Ferrari »