Opdatering fra Formel 1

Chase Carey har, om nogen, travlt med at få enderne til at mødes i disse Corona tider. Noget af det der er mest fokus på lige nu, er hvornår 2020 Formel 1 sæsonen starter, og hvor mange løb kan vi nå at få afviklet i år. Her er de seneste fra Formel 1.

Chase Carey . Copyright FIA Formula 1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/3 2020 klokken 15:03

I løbet af den seneste uge, har Formel 1, de ti Formel 1-hold og FIA stået sammen, for at tage nogle hurtige og afgørende beslutninger, som første reaktion på COVID-19-pandemien.
”I øjeblikket er der ingen der kan være sikker på, nøjagtigt hvornår situationen forbedres, for forbedres vil den og når den gør det, er vi klar til at kæmpe igen. Vi er alle forpligtet til at afvikle en 2020 mesterskabs-sæson,” lyder det i pressemeddelelsen fra Formel 1.

”Vi ved at der er en betydelig risiko for yderligere udsættelser af de allerede planlagte løb, ikke desto mindre forventer vi og vores partnere fuldt ud, at sæsonen på et tidspunkt vil starte og at vi kommer til at få en revideret kalender med mellem 15 og 18 løb.”

”Som vi tidligere har meldt ud, vil vi bruge sommerferien til at afvikle løb, hvorfor holdene skal afvikle deres sommerferie i marts og april måned:”

For første gang, taler Chase Carey om, at man også overvejer at rykke den oprindelige slutdato, så man kan ende med at gå helt ind i december måned igen i år.

”Den oprindelige slutdato, der er sat til den 27.-29. november, og den endelige rækkefølge, samt hvilke datoer de enkelte løb vil blive afviklet på, vil adskille sig markant fra vores oprindelige 2020-kalender. Men det er desværre ikke muligt at levere en mere specifik kalender nu på grund af den aktuelle situation, men vi forventer at blive klar med en ny, indenfor den kommende måned,” lød det yderligere i pressemeddelelsen.

En del af ventetiden, vil blive brugt på at udvikle Formel 1’s esport-platform, udvikling af mere innovativt indhold som Netflix serien Drive to Survive og andre kreative måder til at skabe løbende værdi for sportens sponsor, partnere, tv-partnere, promotorer, hold og fans.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Corona kan knække holdene økonomisk Dyrt motorskifte for McLaren »