Formel 1 melder ud!

Liberty Media chefen, Chase Carey har netop sendt en undskyldning ud til alle Formel 1 fans, for deres aflysning af Australiens Formel 1 Grand Prix og udskydelsen af 3 andre, samtidig med at der skrives om hvad vi kan forvente os at se i nær fremtid.

Chase Carey . Copyright FIA Formula 1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/3 2020 klokken 12:03

FIA og Liberty Media har været sene om at handle i forhold til den pandemi vi er ramt af, med COVID-19, men nu kommer der en undskyldning fra den øverste chef, nemlig Liberty Media CFO Chase Carey.

Oversat lyder udmeldingen fra Carey sådan:

"Kære F1 Fans,

Vi ønskede at bringe nogle tanker og noget perspektiv fra sidste uge, her hvor vi adressere corona virus pandemien.

Først og fremmest, er det vores prioritet helbred og sikkerhed af fans, hold og organisationen af Formel 1, såvel som hele befolkningen.

Vi vil gerne undskylde overfor de fans, der er blevet påvirket af aflysningen i Australien og udskydelsen af de næste løb.

Disse beslutninger bliver taget af Formel 1, FIA og de lokale myndigheder, hvor vi bliver påvirket af den hurtigt udviklende situation. Men vi tror på, at de var rigtige og nødvendige.

Vi ved også godt, at alle ønsker at vide mere om hvad der nu sker for Formel 1 og for Formel 1 i 2020.

Det kan vi desværre ikke komme med specifikke svar på lige nu, på grund af den udviklende situation.

Men vi understreger, at vi planligger at få 2020 sæsonen i gang, så snart at situationen er sikker nok til at vi kan gøre det.

Vi arbejder sammen med eksperter på området, hver dag, som vi sammen evaluere situationen med og ser på, hvordan vi kan komme igang inden for de næste måneder.

Vi kommer med opdateringer, så snart vi ved mere.

Vi takker for jeres support og forståelse, og ønsker jer og jeres familier alt det bedste!"

Med andre ord, så er der ikke en løsning, der er nært forestående, men der er stadig et klart håb om, at vil vil komme til at se Formel 1 i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Renaults teamchef: Vi afviser ikke Vettel, men… Monaco gør klar »