Williams yderst tilfreds med resultatet

Kort efter Italiens Formel 1 Grand Prix, mødte BMF1.dk, Williams holdchef James Vowles, der var svært begejstret over dagens resultat, som Alex Albon formåede at levere for holdet, samtidig med at han indrømmede, at det var hårdt tilkæmpet.

Saudi Arabiens Grand Prix 2023 . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/9 2023 klokken 17:09

"Vi havde markant større dækslid, end vi havde forventet, med data der viste, at vi var et af de hårdest ramte hold," udtalte Vowles til BMF1.dk, kort efter Italiens Formel 1 Grand Prix var afsluttet, med en meget tilfredsstillende 7. plads til Alexander Albon.

Da vi spurgte ham ind, til Sergeant, var han heller ikke helt utilfreds, slet ikke set i lyset af, at hans dækslid faktisk var værre end Albons.

"Vi har noget data vi skal have set på, som forhåbentlig kan hjælpe os til at se hvorfor det så så slemt ud, så vi kan finde frem til hvad vi skal gøre for at ændre på det," sluttede Vowles.

Selvom Formel 1 løbet på Monza er ovre for denne gang, forlader holdene ikke Monza, da der er Pirelli dæktest i de næste dage, hvilket kan være et stort held for Williams, der, uagtet at det er næste års dæk der skal testes på.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Italiens GP: Løbsresumé Kevin: En stejl bakke der skal bestiges »