Vettel vil bevise sit værd

Sebastian Vettel vil bevise sit værd, men ikke or at tilfredsstille publikum-skeptikerne, nej udelukkende for sit nye hold, der har taget ham ind i troen på at han kan give dem, lige det ekstra.

Aston Martin . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 9/3 2021 klokken 13:03

"Hvis jeg skal være helt ærlig, så tænker jeg ikke så meget over hvad publikum tænker om mig," udtalte Sebastian Vettel i forbindelse med annonceringen af den nye Aston Martin Formel 1 racer.

"Jeg vil helt klart ud og bevise, at jeg stadig har det der skal til for at vinde løb, men ikke for at bevise mit værd over for tilskuerne, men for at bevise det for mit hold," tilføjede han.

2020 var på mange måder et år fyldt af nedture for Vettel, der sluttede helt nede som nummer 13 i den individuelle stilling, med blot en enkelt podieplacering. Men en meget stor del af nedturen kan tilskrives Ferraris ringe bil, og det faktum at Vettel kørte en hel sæson, vel vidende at hans hold ikke ønskede at forlænge med ham.

"Jeg ønsker ikke at se på hvad jeg har opnået og dvæle i det, jeg vil se frem."

"Det er fint nok, at folk har glemt hvad jeg opnåede med Red Bull, nu er det tid til at se frem og finde nye sejre."

"Hvis du spørger en 13 årig om hvem Fangio er, så er det første han tænker ikke den største i Formel 1, hvis han overhovedet ved hvem han er. Og sådan skal det være. Vi skal ikke se så meget bagud!"

"Så det er ikke så meget et spørgsmål for mig, at skulle bevise noget overfor folk, mere at jeg skal vise hvad jeg kan for mig selv og mit hold," sluttede han.

Hos Aston Martin har man stor tiltro til, at Vettel er den rigtige mand for dem, til at bringe dem endnu længere frem på gridden.

"Vi har bygget en bil, der passer til hans kørerstil, hvilket vi er sikre på at vi vil få at se på banen, når sæsonen bliver skudt i gang," kom det fra en talsmand for Aston Martin.

På fredag vil vi se holdene op mod hinanden for første gang.

VettelVettel
Copyright Aston Martin

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HAAS´russiske tøjdesign Lundgaard hurtigst på Sakhir »