Vettel optimistisk

Efter Aston Martin kom med meget store opdateringer op til Spaniens Formel 1 Grand Prix, har holdet bevæget sig i den rigtige retning på gridden. Det får Sebastian Vettel til at melde meget positivt ud for holdets fremtid.

Aserbajdsjans Grand Prix 2022 . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 14/6 2022 klokken 11:06

Det er ikke nogen hemmelighed, at Sebastian Vettel, til tider har været meget træt af Aston Martin og deres udvikling af biler, siden han kom til holdet for små to år siden.

Mange har spekuleret i, at denne sæson, som er den sidste han har kontrakt med holdet, kunne være den tidligere verdensmesters sidste i Formel 1.

Men efter at Aston Martin kom, med det der nærmest kunne ligne en helt ny bil, i Barcelona, ser det ud til at Vettel igen har fundet gælden ved at kører Formel 1 og ikke mindst farten.

"Havde jeg ikke lavet den dumme bremsefejl, hvor jeg lige måtte på afveje, i Baku, kunne vi sagtens have sikret os en 5. plads," kom det fra Vettel efter løbet.

"Bilen føltes bedre end den har gjort tidligere, så jeg er sikker på at vi er på rette vej," tilføjede han.

Mens Vettel ser alt det positive omkring Aston Martins udvikling, udstilles Stroll's manglende evner i en Formel 1 bil, yderligere. Dog uden at der kommer officiel kritik fra holdet, der ejes af hans far.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aserbajdsjans GP: Weekenden i billeder Mercedes må løse deres problemer selv - ikke FIA »