Vettel afviser ikke comeback

Sebastian Vettel indstiller Formel 1 karrieren efter denne sæson, men under at interview op til Brasiliens GP, udelukker hen ikke, at han kunne komme tilbage til sporten, selvom det ikke er en del af planen, nu.

Italiens Grand Prix 2022 . Copyright Autodromo Nazionale Monza

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/11 2022 klokken 10:11

Når Sebastian Vettel stiller til start i Abu Dhabi, i sin Aston Martin, vil det være hans løb nummer 300 og, som det ser ud nu, også hans sidste i Formel 1.

Under et interview med Der Spiegel, fortæller Vettel, at han ser frem til en tid uden Formel 1, men samtidig kan han ikke afvise, at han kunne komme tilbage til Formel 1 på et senere tidspunkt.

"Jeg vil gerne sige at jeg ikke kommer tilbage til Formel 1, men det kan jeg ikke," lød det yderst ærligt fra "Der vunder kid".

"Lige nu føles det som at skulle på afvænning."

"Men jeg ved ikke hvordan jeg har det med sporten om 2 år. Fysisk er jeg overbevist om, at jeg nok skal kunne klare det, men om jeg vil være mentalt klar, kan jeg ikke vide," tilføjede han.

"Som det er lige nu, er jeg ikke sikker på, om jeg overhovedet vil se Formel 1 efter jeg stopper, men jeg er sikker på, at jeg ser frem til at komme lidt væk fra kameraerne og mikrofonerne," sluttede Sebastian Vettel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Günther: Situationen er ikke længere acceptabel Mazepin crasher festen og spinner - plader… »